fbpx

Toyota Cluj

 

Noutatea Toyota: SUV-ul electric bZ4X

Noul SUV 100% Electric – Toyota bZ4X

bZ4X marcheaza debutul erei masinilor electrice Toyota. Eficienta, inovatoare si cu design dinamic, SUV-ul electric Toyota bZ4X iti ofera mobilitatea de care ai nevoie. Cu constructia sa robusta si stilizata, capacitatile remarcabile de tractiune integrala si autonomia excelenta, Toyota bZ4X te duce in siguranta oriunde doresti.

In plus, la interior te bucuri de ecranul de 12.3”, recunoastere vocala avansata si integrare smartphone, alaturi de confortul Toyota cu care te-ai obisnuit. Toate aceste calitati sunt completate de functionalitatile MyT si asistenta oferita de T-mate.

Tractiune integrala X-mode
Bucura-te de tractiunea integrala AWD X-MODE, ce imbunatateste performanta, permitandu-ti sa abordezi orice teren. 
Mereu conectat
Cu ecranul sau tactil de 12”, recunoasterea vocala avansata si integrarea smartphone, Toyota Smart Connect ofera o experienta deosebit de rapida si usor de utilizat, actualizata in permanenta prin tehnologia over-the-air.
Parcare facila
Toyota T-mate Advanced Park (controlat de la distanta) iti permite sa iti parchezi masina cu ajutorul telefonului. Mai mult, el are capacitatea de a memora locurile de parcare preferate, chiar daca nu sunt definite de linii sau obiecte adiacente. 

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru noua Toyota bZ4X!