fbpx

Toyota Cluj

 

Descopera noua Corolla Cross la Cluj

SUV-ul hibrid potrivit pentru familia ta

Corolla Cross imbina intr-un mod surprinzator spatiul, utilitatea si design-ul impozant, intr-un SUV Toyota Hybrid menit sa iti ofere, tie si familiei tale, tot confortul de care ai nevoie.

Gama celei mai vandute masini din lume se completeaza acum cu varianta SUV, mult asteptata Corolla Cross Hybrid. Aceasta este construita pe platforma TNGA GA-C, ce aduce multiple beneficii in materie de design, stilizare, tehnologie si stabilitate.

Ca orice masina de familie care se respecta, Corolla Cross Hybrid ofera vizibilitate tutoror pasagerilor, luminozitate si senzatia de spatiu deschis, datorita plafonului panoramic. In plus, pasagerii din spate se pot bucura de spatiu amplu la picioare si in zona capului. In acelasi timp, portbagajul are o deschidere larga, confortabila, in care iti va fi usor sa depozitezi elementele voluminoase, precum bicicletele celor mici.

Toyota Hybrid de a cincea generatie
Noul SUV Corolla Cross Hybrid vine cu un sistem de propulsie Toyota Hybrid de a cincea generatie, menit sa ofere mai multa putere, eficienta mai ridicata si o senzatie mai autentica la volan. Sistemul este disponibil atat pentru versiunea cu tractiune integrala AWD-i cat si pentru cea cu tractiune fata.
Tehnologii avansate
La interior, vei fi intampinat de un cockpit digital de 12,3 inchi dar si de un ecran multimedia generos, de 10,5 inchi, ambele menite sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie atunci cand conduci. In plus, te vei bucura de integrare smartphone wireless, navigatie cloud si conectivitate MyT, pentru un maxim de confort si relaxare.
Siguranta T-MATE
Suita T-Mate imbina sisteme de siguranta avansata, ce au grija de tine, pasagerii tai si ceilalti participanti la trafic, precum si sisteme de asistenta a soferului, ce te ajuta sa ajungi relaxat la destinatie. Siguranta este pe primul plan, cu sistemele noi, cum ar fi Detectarea Traficului de pe Contrasens, Asistenta la Virare in Intersectii si multe altele.

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru Corolla Cross.