fbpx

Toyota Cluj

 

O noua infatisare pentru cea mai vanduta masina din lume

Hathcback, Sedan si Break – o varianta pentru fiecare

Facelift-ul celei mai vandute masini din lume a fost anuntat – incepand cu 2023, Corolla vine cu un design imbunatatit, dar si un sistem de propulsie nou, experienta digitala imbunatatita pentru sofer si siguranta augmentata.

Corolla Hybrid vine cu sistemul de propulsie Toyota Hybrid de a cincea generatie, ce livreaza mai multa putere si o experienta mai autentica de condus. In acelasi timp, soferul este asistat de suita T-Mate, pentru a ajunge mai relaxat la destinatie, dar si pentru a conduce noua Corolla in siguranta.

Design „fresh”
Fiecare dintre variantele de caroserie Corolla beneficiaza de un design mai contemporan. Corolla Hatchback si Touring Sports vor avea faruri noi bi-LED, in timp ce indragita varianta Corolla Sedan va veni cu o noua culoare, Midnight Teal. La interior, tapiteriile si elementele decorative au fost redesenate, iar paletele cromatice au fost sincronizate, pentru un aspect mai atractiv.
Toyota Hybrid de generatia a cincea
Noua Corolla vine cu un sistem de propulsie Toyota Hybrid de a cincea generatie, menit sa ofere mai multa putere, eficienta mai ridicata si o senzatie mai autentica la volan. Atat motorizarea Hybrid de 1.8 L cat si cea de 2.0 L beneficiaza de imbunatatiri semnificative, cu emisii similare sau mai reduse fata de versiunea actuala.
Experienta digitala a soferului
La interior, vei fi intampinat de un ecran multimedia generos, de 10,5 inchi, anti-reflexie, cu grafica HD. In plus, pentru echiparile superioare, te vei bucura de ecranul de 12,3 inchi din spatele volanului, ce iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie in timp ce conduci. Pentru un plus de confort, ai integrare smartphone si conectivitate MyT, cu functii precum pornirea A/C sau incuierea masinii din aplicatie.

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru noua Corolla