fbpx

Toyota Cluj

 

Alege Corolla Sedan Hybrid in programul Rabla

Confort, agilitate si versatilitate – Corolla Sedan Hybrid.

De fiecare data cand o vezi pe strada, atentia iti este atrasa de design-ul elegant, silueta impozanta si farurile LED cu o amprenta luminoasa demna de tinut minte.

Elementele de design sunt completate de sistemul de propulsie Toyota Hybrid, cu o eficienta deja cunoscuta, platforma TNGA ce asigura rigiditate si stabilitate crescuta, dar si dotarile ce asigura confortul tuturor pasagerilor. Printre acestea se numara aerul conditionat automat, disponibil si pentru pasagerii din spate, scaunele incalzite si ecranele multi-info si multimedia de dimensiuni generoase. In plus, gadget-urile din interior iti vor face viata dar si calatoriile mai usoare: integrare smartphone, incarcare wireless si conectivitate MyT.

Atunci cand alegi Corolla Sedan Hybrid, alegi si pachetul de sisteme de siguranta avansata Toyota Safety Sense, ce te ajuta sa conduci mai relaxat si mai lipsit de griji.

Portbagaj incapator
Nu-ti mai face griji ca nu incap bagajele. Ai un portbagaj cu volum de 471 de litri in care sa transporti toate bagajele tale si ale familiei.
Tehnologie avansata
Cockpit-ul este dotat cu o sumedenie de tehnologii menite sa iti faca viata mai usoara la volan, cum ar fi integrarea smartphone, incarcatorul wireless sau sistemele din pachetul Toyota Safety Sense.
Materiale de calitate
De fiecare data cand intri in contact cu suprafetele din interiorul Corolla Sedan, vei simti suprafete placute la atingere, a caror rezistenta la uzura a fost intens testata de echipa Toyota.

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru Corolla Sedan Hybrid!